Saturday, June 5, 2010

Semangat jihad walau dimana berada tetap ada...


Salam keamanan untuk Palastine Gaza buat semua. Alhamdullillah, dalam semua orang duk berdemonstrasi di seluruh pelosok malaysia, maka di luar negara malaysia pun tidak terlepas dari berdemonstrasi, antaranya Mesir, Turkie, Jordan dan lain-lain negara lagi. Tujuan demo diadakan adalah mengutuk kezaliman Israil yahudi laknatullah ke atas rakyat palastin dan kumpulan aktivis kemanusiaan yang dalam perjalanan menuju Gaza dalam misi menghantar bantuan kemanusia dengan mengunakan kapal laut. Di sini saya memaparkan sedikit gambar yang dapat saya kongsi dengan sahabat-sahabat semua, suasana demo di luar negara.

Untuk melihat gambar-gambar demonstrasi yang berlangcung di malaysia, bermula dari masjid Kg Baru hingga ke Keduataan Amarika, anda semua boleh melawat blog ini dan juga ingin melihat suasana KJ buat demo di masjid negara sersama ribuan rakyat malaysia anda boleh lihat di blog-blog pro KJ dan anti KJ..(sila clik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas.)

Doa Qunut nazilah versi tulisan... sama-sama kita hafaz dan berdoa untuk kemenangan Islam.
semangat yang jitu....suasana di satu demo di sebuah masjid di luar negara malaysia. Ni di akhir demo, ramai yang dah bersurai..


kelihatan seorang seorang kepala demo melaungkan
KHAIBAR-KHAIBAR, KHAIBAR YA YAHUD...


kelihatan mereka yang datang cukup bersemangat dalam melaungkan perasaan benci kepada yahudi israil laknatullah...Demo dimulakan selepas solat jenazah diadakan. selesai solat jenazah, terus kedengaran HASBUNALLAHU WANIKMAL WAKIL....
ALJIHAD-ALJIHAD... IFTAH BABULJIHAD....
KHAIBAR-KHAIBAR, KHAIBAR YA YAHUD....
JAISSYUN MUHAMMAD SAUFA YA'UD....

Kita akan semangat bila berada dalam kelompok yang bersemangat.No comments:

Post a Comment